BIMobject AB

Logo Bambwa
Bambwa
Mar 18, 2017
Logo Enzymatica
Enzymatica AB
Jan 12, 2017

BIMobject AB

Logo BIMObject

BIMobject AB

BIMobject AB är med sitt molnbaserade content management system för BIM-objekt, en ”game changer” för byggindustrin världen över.

BIMobject är ett innovativt teknologiföretag som ligger i framkant vad gäller digitaliseringen av byggprodukter och material. Detta genom att tillgängliggöra produktinformation som kan omvandlas till kunskap tidigt i BIM-processen. Det gör det möjligt att industrialisera byggindustrin och ha stort inflytande över design, produktval, konstruktion, svinn, energi, kostnader, kvalitet och logistik.

Deras unika lösningar för tillverkare av byggnads- och interiörprodukter erbjuder utveckling, hosting, underhåll, administration och publicering av digitala kopior av tillverkares produkter – BIM-objekt. Webbtjänsterna för digital marknad- och pre-sales som BIMobject Cloud erbjuder, kanaliseras och integreras via appar till CAD/BIM-applikationer för att skapa direkta affärsrelationer och kommunikation världen över.

BIM-objekten integreras i informationsmodellen genom hela processen och beskriver byggnaden och dess delar i detalj, därmed ökar chanserna för att bli föreskriven för de produkter som finns tillgängliga i BIMobject Cloud.

BIMobject® – Vinnare av 2013 Red Herring 100 Global
BIMobject AB (publ) – Nasdaq Stockholm First North – Ticker: BIM
Presentationsfilm – WEBINAR – tänkt för investerare och andra intressenter av bolaget. Pedagogisk genomgång av tekniken, webben och affärskonceptet bakom företaget. Information om Bimobject AB:s Investor Relations.

BIMobject AB
Media Evolution City
Stora Varsvsgatan 6a
SE-211 19 Malmö Sweden
+46 40 685 29 00