Schneider Electric Industries SAS tecknar ett globalt ramavtal

Volito-topp ny delägare när Experlytics tar in fyra miljoner
Maj 11, 2015
Enzymatica har godkänts för listning på Nasdaq First North – handelsstart den 15 juni 2015
Jun 10, 2015
Show all

Schneider Electric Industries SAS tecknar ett globalt ramavtal

BIMobject®presenterar idag ett ramavtal med Schneider Electric Industries SAS, ett av de största företagen inom energihantering och automation, och med verksamhet i mer än 100 länder. Schneider Electric erbjuder integrerade lösningar inom ett flertal marknadssegment, och innehar en ledande position inom sektorer som bostäder och fastigheter, industrier och maskintillverkning, energi och infrastruktur samt datacenter och nätverk. Schneider Electric uppnådde en omsättning på 25 miljarder Euro under fjolåret. Ramavtalet kommer att stärka BIMobjects position som en huvudleverantör av BIM-objekt för Schneider Electric.

Utvecklandet av “Building Information Modelling” (BIM) förstärker Schneider Electrics position inom byggmarknaden ytterligare. De parametriska 3D-komponenterna för byggsektorn används i digitala modeller och innehåller omfattande teknisk och organisatorisk information tillsammans med geometrisk data.

Det globala ramavtalet är en del av BIMobjects storkundsprogram som endast avtalas med stora och globala organisationer inom bygg- och interiörsektorn. Detta ramavtal ger Schneider Electrics ledning möjlighet att behålla kontrollen över sina investeringar i BIM. Avtalet ger struktur, utveckling och underhåll av BIM-objekt förutom en innovativ digital marknadsföring med en single source-approach, och dessutom ett effektivt pre-sales verktyg som möjliggör ROI.

För BIMobject® ligger ramavtalet i linje med fastlagd strategi, samtidigt som avtalet med Schneider Electric är ytterligare ett steg i rätt riktning med att få ledande aktörer att visa vägen i arbetet med att göra BIM till en standard i branschen. Genom att stora aktörer leder väg är BIMobject® övertygade om att tillströmningen av nya BIM-användare kommer att öka markant i snabb takt.

En första uppsättning av BIM-objekt från Schneider Electric Industries SAS för Revit finns tillgängliga på BIMobject Cloud:

http://bimobject.com/en/product/?manufacturer=schneider

“Vi välkomnar Schneider Electric till den globala infrastrukturen hos BIMobject® och vi är hedrade över att ha en av de globala ledarna från industrin på vår portal. Med sin expertis inom elektronikindustrin kommer Schneider Electric att bli en nyckelspelare i vårt storkundsprogram. Jag är övertygad om att samarbetet kommer bli mycket intressant i takt med att vi fortsätter arbetet med innovativa lösningar för Schneider Electric genom BIMobject Cloud”, säger Alexander Montell, Large Account Executive på BIMobject AB.

Om Schneider Electric Industries SAS:

Som global specialist inom energihantering och automation med verksamhet i mer än 100 länder, erbjuder Schneider Electric integrerade lösningar inom ett flertal marknadssegment, med ledande position inom bostäder och fastigheter, industrier och maskintillverkning, energi och infrastruktur samt datacenter och nätverk. Med fokus på säker, pålitlig, effektiv och grön energi uppnådde företaget, med över 170 000 medarbetare, en omsättning på 25 miljarder Euro under 2014, tack vare drivkraften att hjälpa individer och företag att få ut mesta möjliga av sin energi.

 

Comments are closed.