Michael Thydell förstärker BIMobject

ColdZyme introduceras i Norge
Jun 11, 2014
BIMobject AB och ASSA ABLOY Entrance Systems tecknar ramavtal
Jun 12, 2014
Show all

Michael Thydell förstärker BIMobject

Vid BIMobject ABs årstämma, den 4e juni 2014, tillträdde Michael Thydell som styrelseledamot i bolagets styrelse.

Michael är arkitekt och en välkänd BIM-strateg. Han är även en framstående expert i Sverige inom Revit och BIM med bakgrund från arkitektskolan på KTH i Stockholm och datateknikutbildning på KTH. Han har utvecklat avancerade CAD/BIM-lösningar och metoder för industrin sedan 1993. Michael arbetar nu som BIM-strateg på Sweco AB som är det 15:e största arkitektkontoret i världen. På Sweco ansvarar han för arkitektdelens införande och kompetensutveckling inom BIM. Tidigare har han bland annat varit Stockholmschef på AEC AB, tekniskt ansvarig för Autodesk Revit på CADQ AB och delägare i konsultbolaget ArcSquare AB.

– Vi är väldigt glada att Michael tillträtt BIMobjects styrelse och vi är övertygade att kvalitén på diskussionerna kommer att höjas ytterligare. Michael har en gedigen kunskap kring BIM och känner marknaden väl. Hans stora entusiasm för ämnet kommer också att vara värdefull, säger Sven Holmgren, styrelseordförande, BIMobject AB.

– Michael kommer genom sin position som styrelseledamot tillföra mycket till BIMobject via sitt unika branschnätverk, hans värdefulla erfarenhet av avancerade tillämpningar inom CAD och BIM samt hans förmåga att producera konkreta och realiserbara ideér, säger Stefan Larsson, VD för BIMobject AB.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *