Enzymatica utser tillförordnad VD

Enzymaticas veterinärprodukter lanseras på mässan AVMA Annual Convention i Denver, USA
Jul 25, 2014
BIMobject LIVe is broadcast online, as it happens, on September 25th
Sep 24, 2014
Show all

Enzymatica utser tillförordnad VD

Enzymaticas styrelseordförande Christian W Jansson tar från och med idag över som tillförordnad VD för Enzymatica till dess att en permanent efterträdare har rekryterats.

Michael Edelborg Christensen har efter fem år i bolaget valt att lämna Enzymatica. Processen att rekrytera en ny VD kommer att påbörjas omgående.

– Enzymatica tackar Michael för en fantastisk insats under sina år i bolaget. Hans engagemang och drivkraft har haft stor betydelse för bolagets positiva utveckling. Styrelsen och VD har olika syn i strategiska frågor och Michael väljer därför att lämna bolaget. Vi respekterar hans beslut och önskar honom lycka till i framtiden. Bolagets expansionsplaner med satsningar på fler marknader och nya produkter kvarstår oförändrat, säger Christian W Jansson.

Christian W Jansson är bolagets styrelseordförande sedan maj 2013 och är väl insatt i bolaget. Christian har lång erfarenhet från både små och stora tillväxtbolag samt detaljhandeln, bland annat från sin tid som VD och koncernchef för KappAhl AB och Ellos AB. Han sitter i styrelsen i flera bolag, däribland Apoteket AB, Europris AS, KappAhl AB och Vivoline Medical AB. I Enzymatica kvarstår han som styrelsens ordförande.

För mer information, vänligen kontakta:
Christian W Jansson, styrelseordförande och tf VD Enzymatica AB
Telefon: 0706-37 12 58. E-post: ir@enzymatica.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *