Inbjudan till investerarträff

HCN Group - Aino
Aino Health stärker ledningsgruppen
Jan 4, 2017
Show all

Inbjudan till investerarträff

Investerarträff HCN

Inbjudan till investerarträff på Malmö Börshus den 24 september

Den 24 september 2018 arrangerar Sedermera Fondkommission, Nordnet och HCN Group AB en investerarträff på Malmö Börshus. Under träffen kommer tre spännande bolag – IPO-aktuella Hoodin AB, Innenco International AB och Bambwa AB – att presentera sina verksamheter och framtidsplaner. Investerarträffen är gratis att delta på och det bjuds på lunch.

Anmälan sker genom mail: Staffan Bergqvist

Varmt Välkommen

 

Logo Hoodin

Hoodin AB är ett Software-as-a- Service-bolag som har utvecklat en innovativ internetbaserad mjukvara. Med Hoodin kan företag effektivisera bevakning och hantering av internetbaserat innehåll. Hoodin är unikt då kunder kan skapa bevakningar och hämta in alla sorters innehåll, samt att Hoodin erbjuder industrianpassade lösningar av sina produkter. Hoodin genomför i september 2018 en nyemission om cirka 12,5 MSEK inför planerad notering på Spotlight Stock Market.
hoodin.com

 

Innenco International AB är ett innovativt företag som kombinerar vetenskap, innovativa tekniska lösningar och värmeenergilagring för att möta efterfrågan på lågenergibyggnader, samhällen och hela städer världen över. Genom att använda Innencos patenterade produkter kan energianvändningen i byggnader minskas med upp till 80 % i kalla klimat och 40 % i varma klimatförhållanden.
innenco.com

 

Bambwa

VD Michael Mathiesen kommer att informera om Bambwa som är det första internationella Venture Capital bolag som satsar 100% på Emerging Markets. För 2 år sedan startade bolaget som musik/media bolag men har nu genomfört ett strategiskifte som betyder att man framöver investerar i afrikanska SME-verksamheter, med stor tillväxtpotential, och internationella företag som önskar att nyttja Bambwas expertis och erfarenhet för att komma in på den afrikanska marknader.

Afrika förväntas bli ett av världens största tillväxtcentrum, baserat på stora mängder naturtillgångar och en ung befolkning

De första 4 investeringarna är redan gjorda. Ett av bolagen (-hospital management s/w) har potential att bli ett unicorn bolag inom 5 år.

Bambwa har kontor i Ghana, Liberia, Kenya samt Sverige och Taiwan. Bolagets europeiska/afrikanska/kinesiska ledning har i mer än 30 år drivit global Venture Capital företag.

Bambwa AB överväger att göra en IPO inom kort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *